Herstel voor jou

Je legt de lat altijd erg hoog en doet steeds beter je best. Toch gaat het niet beter, je twijfelt eraan of je wel goed bezig bent. Als je eerlijk bent merk je dat je verwond bent door wat je hebt meegemaakt. De pijn blijft en je loopt tegen een burn-out aan of ben je op een andere manier aan het vastlopen.

Als je blijft twijfelen aan jezelf en de pijn blijft je overweldigen dan heb je herstel nodig, van je verwondingen, van je energie maar juist ook van je eigenwaarde. Dat is meestal een lastig proces om alleen aan te gaan. Je hebt het nodig dat anderen naast je staan en naar je kunnen luisteren en je kunnen spiegelen.

Als je weet wie je bent en je leeft daaruit ook samen met God en je omgeving dan ziet het leven er heel anders uit. Ik nodig je uit om de tijd te nemen om samen met je omgeving en met mij uit te vinden hoe je je leven weer op de rails krijgt.

De onderstaande cursus ‘Thuiskomen bij jezelf’ draagt ook bij aan het beter begrijpen van jezelf en van wie je bent en legt een stevige basis voor je leven. Al velen hebben hier enorm baat bij gehad.

Neem contact op en ervaar wat ik voor jou kan betekenen.

Je bent aan het overleven en weet je geen raad met je gevoelens. Misschien ervaar je onrust, voel je je erg prikkelbaar of ben je neerslachtig. Je maakt een heftige periode door. Misschien heb je al enige hulp gehad, maar blijf je zitten met zaken waar je maar niet doorheen komt.

  • Geef jezelf de mogelijkheid om jezelf te leren kennen. Ontdek hoe jouw denken en gevoelsleven in elkaar zit en hoe dat zo gevormd is.
  • Geef jezelf de ruimte om in jezelf en je relaties te investeren. Het zal zich terug verdienen in je gevoelsleven en in je relaties met belangrijke anderen.
  • Geef jezelf de tijd om te oefenen in het contact maken met jezelf, te oefenen met nieuw gedrag en een nieuwe manier van denken.

Je kunt als ondersteuning voor jou bij de gesprekken het online programma ‘Thuiskomen bij jezelf’ volgen. Vraag tijdens de gesprekken naar de mogelijkheden.

Contact

Miriam van Dieren
Meerkoetstraat 60
3853 AP ERMELO
Mail: counseling@onlybygrace.nl
Praktijknummer: 06-12707983

Bekijk ook eens:

 

Overige info

Lid van NVAGT, EAGT, RBCZ
AGB code praktijk: 90060898
AGB code prive: 90101355
RBCZ licentie code 19018R
Kvk: 62335499
BTW-nr: NL001796994B34