Ervaringen

Brainspotting

Onverwerkte traumatische ervaring

“Vanaf moment 1 voelde ik me meer dan welkom bij haar. Miriam straalt veel rust en vertrouwen uit, en dat heeft echt bijgedragen aan mijn persoonlijke groei. Miriam heeft mij door haar goede vragen en scherpe blik geholpen om beter van mijn behoeften en verlangens gewaar te zijn, en mijzelf beter te accepteren in wie ik ben. Voor mij is een hulpverlener met christelijke identiteit een pre; tijdens de gesprekken kwam Miriams’ christelijke identiteit ook duidelijk naar voren, en ook dat heeft mij ook geholpen in mijn hele groeiproces. Miriam is iemand die niet voor 1 gat te vangen is, maar meerdere meerdere technieken kan toepassen om je verder te brengen. Naast gesprekken heeft ze daarom ook Brainspotting bij mij gedaan, wat mij ook echt heeft geholpen bij een onverwerkte traumatische ervaring. Ik kijk dankbaar terug op de mooie en leerzame tijd bij Miriam, en op alles wat ze bij mij heeft bijgebracht en waarin ze mij heeft wakker geschut.”

Geen duidelijke hulpvraag

“Ik kwam niet met een heel duidelijke hulpvraag, maar had wel allerlei dingen waar ik steeds tegen aanliep in mijn dagelijks leven waar ik eens verder naar wilde kijken samen met iemand.

Door Miriam’s doortastende vragen en later de brainspotting sessies kwamen we echt tot de kern. Ik heb beter naar mijn lichaam leren luisteren en mezelf beter leren kennen en accepteren. Miriam’s rustige, vriendelijke aard maakte het voor mij veilig en makkelijk om open te zijn.”

‘Ik durf ineens te zeggen wat ik denk na de eerste keer brainspotting’