Ervaringen

Re-entry

Christelijke hulp

“Op zoek naar christelijke hulp, kwam ik bij Miriam terecht. Miriam stelde me meteen vanaf het eerste moment gerust. Ze is liefdevol en zonder oordeel. Ik voelde me veilig bij haar. Ze is kundig en werkt echt vanuit haar hart en vanuit God. Dat merk je in wat ze uitstraalt, zegt en hoe ze luistert. Ik heb haar hulp als heel rijk en waardevol ervaren.

Het me bewust worden van mijn lichamelijke sensaties en daar vervolgens naar durven handelen hebben me echt geholpen. Ze liet me vertragen en stilstaan bij wat het bij mij opriep om vervolgens daarin met een milde en liefdevolle blik naar mezelf te leren en durven kijken en mezelf erkenning en begrip kunnen geven voor wat er is. Ze heeft me aangemoedigd mijn gevoel te durven volgen en daar stappen in te gaan zetten.

Ik vond het erg fijn dat ze een tijdje met me meeliep en heerlijk om in alle vrijheid en openheid over God te kunnen praten en daarin Zijn liefde te mogen ervaren.”

“Invoelend en de goede vragen stellend, proces bewaker en gericht op herstel.”