Ervaringen

Individuele therapie

Herstel voor mij

“Heeft me erg goed gedaan om gedurende de moeilijke periode waar ik doorheen ging, met haar mijn gedachten te kunnen delen en ze heeft me veel bruikbare handgrepen kunnen aanreiken.”

Frustratie, boosheid en angst het mag er zijn

“Miriam heeft me heel erg geholpen om mijn gevoelens van frustratie, boosheid maar ook angst ver weg gestopt, toch bespreekbaar te maken en voelde me gesterkt in dat doordat die gevoelens er mochten zijn, wat me erg geholpen heeft met weer meer rustig te worden.”

‘Ik weet niet wat ik moet zeggen. Bij Miriam was dat geen probleem. Ze hielp me zelfs om mijn eigen woorden te vinden.”

Vertrouwen

“Heel makkelijk om mezelf te openen en dingen te delen die niemand anders nog wist. Veel praktische tips om mee aan de gang te gaan na de gesprekken. Goede vragen die je laten nadenken. Zeer aan te bevelen!”