Re-entry

Re-entry is het proces van terugkeer in Nederland nadat je een tijd in het buitenland hebt gewoond en gewerkt. Uit eigen ervaring weet ik dat als je terugkeert in Nederland er veel op je afkomt. 

Je snapt niet dat iedereen zich zo druk maakt over de agenda. En de keuze in de supermarkt overweldigt je. Je vindt geen aansluiting bij je vrienden. Dit zijn zomaar een paar van de dingen die in je om kunnen gaan nadat je bent teruggekeerd in Nederland. Je voelt je een vreemdeling maar dan wel een onzichtbare en het is lastig om steeds opnieuw hulp te vragen.

Dan is het fijn als er iemand is die dit al ervaren heeft en met je meeloopt. Of die alleen al de tijd neemt om jouw verhaal aan te horen. Neem contact met me op en laten we kijken waar jouw hulpvraag ligt. Het kan zijn dat je net weer iets anders nodig heb dan ik kan bieden maar ik heb een groot netwerk in Nederland en kan je doorverwijzen naar de voor jouw juiste persoon.

Contact

Miriam van Dieren
Meerkoetstraat 60
3853 AP ERMELO
Mail: counseling@onlybygrace.nl
Praktijknummer: 06-12707983
 

Overige info

Lid van NVAGT, EAGT, RBCZ
AGB code praktijk: 90060898
AGB code prive: 90101355
RBCZ licentie code 19018R
Kvk: 62335499
BTW-nr: NL001796994B34

Wat anderen over mij zeggen

Docent: Ik gun iedereen zo’n meelevende therapeut als jij.

Client:Bedankt voor je luisterend oor en je gouden eieren die me zoveel hebben doen groeien! Ik voel me rijker!.

Na een workshop: TFC zegt: wij zijn zo enthousiast over wat we vanavond geleerd hebben dat we al een afspraak hebben samen om wat meer te regelen voordat onze zendeling thuiskomt.