Praktische informatie

Tarieven

Individuele therapie € 85,- per uur
Individuele therapie met brainspotting 1,5 uur € 127,50
Relatietherapie van 1,5 uur € 127,50, inclusief BTW
Relatie- of gezinstherapie van 1,5 uur met mijn man Laurens erbij (ook therapeut) € 191,25
Gesprekken in de avond of in het weekend 10% toeslag
Zijn de kosten een probleem? Dan zoek ik graag samen met jou naar een oplossing, neem daarvoor gerust contact op via de mail of breng het ter sprake tijdens het intakegesprek.

Vergoeding via zorgverzekering

Als therapeut ben ik aangesloten bij de NVAGT/EAGT en de koepelorganisatie RBCZ.
Individuele therapie wordt voor een deel vergoed als je aanvullend verzekert bent vanuit de alternatieve geneeswijzen.
Relatietherapie wordt deels vergoed maar alleen door De Christelijke zorgverzekering en Care4Life omdat ik ook het Christelijk keurmerk heb.

Vergoedingen worden aan jou uitgekeerd, dus je betaalt eerst de factuur aan mij en levert dan zelf de factuur in bij je zorgverzekeraar.
Als je zeker wilt weten of jij voor vergoeding in aanmerking komt, kun je het beste bij je zorgverzekeraar informeren. Geef daarbij mijn AGB-codes door zodat mijn registratie bij de beroepsvereniging makkelijk te vinden is.
AGB code praktijk: 90060898, AGB code privé: 90101355

 

Ik ben aangesloten bij:

Gesprekken

Een individueel gesprek duurt 1 uur. Een relatiegesprek duurt 1,5 uur. Een gesprek met het hele gezin is ook mogelijk. Die doe ik samen met mijn man en duurt minimaal 1,5 uur.
Het aantal gesprekken wordt in overleg bepaald en is afhankelijk van de hulpvraag die we tijdens het intake gesprek vaststellen. Na drie gesprekken evalueren wij samen de gesprekken en hoe we verder gaan.

 

Locatie

De gesprekken vinden plaats in mijn praktijkruimte in Ermelo. Zo nodig kom ik, tegen onkostenvergoeding, bij jou of jullie thuis zodat jullie in je vertrouwde omgeving zijn. Tussendoor is het mogelijk om per e-mail contact te houden. Zit je op dit moment nog in het buitenland? Dan zijn online gesprekken een optie.