Ervaringen

Relatie therapie

Dichter bij onszelf en bij elkaar

“Het traject bij Miriam hebben wij als zeer leerzaam en plezierig ervaren. In een moeilijke tijd bood zij ons een plek waar we ons veilig voelden om een persoonlijke en gezamenlijke zoektocht naar en door de pijn aan te gaan. De reflecties, suggesties en o.a. het begrip van Miriam hebben ons erg geholpen om dichter bij onszelf en bij elkaar te komen.”

Heel puur en echt!

“Miriam heeft een fijne, open, onbevooroordeelde en respectvolle houding. Heel puur en echt! Zij helpt om op het gevoelsniveau te komen en durft kwetsbaarheid te tonen. Dit helpt om samen op weg te gaan. Van harte aanbevolen!”

APK een jaartje later

“1,5 jaar geleden hebben we 6 maanden begeleiding van Miriam gehad. Nu zijn we na een jaar terug geweest voor een relatie APK. Dit was voor ons eigenlijk heel leuk om te doen, om weer even heel doelgericht met onze relatie en communicatie bezig te zijn.
Het was ook heel verfrissend om te zien dat we veel tools vanuit de periode waarin we relatietherapie hadden, ons eigen gemaakt hebben. Ook was het goed om te constateren dat we nog op zoek waren naar een manier om een specifiek niet handig/ fijn patroon in omgaan te doorbreken. Hiermee heeft Miriam ons suggesties gedaan tijdens de het APK gesprek.”