Partnerrelaties

Je voelt je verdrietig en af en toe flitsen gedachten over echtscheiding door je hoofd terwijl je dat eigenlijk niet wilt. Of je merkt dat je steeds verder uit elkaar lijkt te groeien. 

Groeien jullie uit elkaar dan is het tijd om stil te staan bij wat jij en je partner nodig hebben om die relatie te creëren waarin je allebei tot je recht komt. Een relatie waarin jullie naar elkaar toe groeien door naar elkaar te luisteren en elkaar beter te begrijpen. Zodat je samen sterker staat en weer kunt genieten van jullie leven samen.
Of je partner is vreemdgegaan en je weet niet of je verder wil of kan. Kijk dan naar het volgende programma waar ik jullie bij kan begeleiden: SAMEN

Gezinsrelaties

Het loopt niet goed in je gezin, jullie praten niet meer met elkaar of leven langs elkaar heen. Kom met z’n allen en ontdek hoe je elkaar weer kunt horen en verstaan.

Er zijn van die dingen die iedereen aanvoelt maar om de vrede bewaren niet worden gezegd. Met z’n allen in gesprek gaan bij mij levert vaak verrassende en nieuwe inzichten op waardoor iedereen in het gezin zich weer gezien voelt.

Contact

Miriam van Dieren
Meerkoetstraat 60
3853 AP ERMELO
Mail: counseling@onlybygrace.nl
Praktijknummer: 06-12707983

Bekijk ook eens:

 

Overige info

Lid van NVAGT, EAGT, RBCZ
AGB code praktijk: 90060898
AGB code prive: 90101355
RBCZ licentie code 19018R
Kvk: 62335499
BTW-nr: NL001796994B34