Hoi, ik ben Laurens, echtgenoot van Miriam.

Van 1996 tot 2010 heb ik me ingezet in het Midden-Oosten in diverse ontwikkelingsprojecten. Het was mooi om te zien hoe de kwaliteit van leven voor de mensen omhoog ging, met name op fysiek gebied. Het ging me aan het hart om velen te zien worstelen met emotionele noden en daar weinig in te kunnen helpen. Terug in Nederland bleef de liefde voor de Arabische wereld en bouwde ik vriendschappen met vluchtelingen en statushouders. Ik werd geraakt door hun worsteling om in Nederland te integreren en om de moeilijke gebeurtenissen in hun land van oorsprong en tijdens de vlucht te verwerken. Daarom heb ik me bekwaamd tot psychosociaal hulpverlener.

Zit jij vast in negatieve gedachten en gevoelens en heb je daardoor veel strijd? Vind je het moeilijk om anderen te vertrouwen en ervaar je het leven als een zware last?

Dan bied ik je graag een luisterend oor en help je om jezelf beter te begrijpen, om daardoor tot nieuwe keuzes te komen en niet-helpende patronen te doorbreken. Door met je mee te denken wat jij anders zou kunnen doen, kom je meer tot rust in jezelf en zul je meer aansluiting vinden bij anderen. Nieuwe ervaringen, zowel bij mij als in je eigen omgeving, zullen je hoop geven dat een beter leven mogelijk is.

 

 

Gedurende mijn leven heb ik zelf de nodige verliezen meegemaakt en geleerd om terug te komen tot hoop. Groei en diepere genezing zijn altijd mogelijk dankzij God. Hij heeft mij veel geholpen en ik bied mijn hulp vanuit met relatie met Hem en baseer me op de waarheden uit de Bijbel. Zo help ik je om tot heelheid te komen.

 

Specialisatie:

Interculturele hulpverlening, met name Arabisch – Westers

Interculturele huwelijken, eventueel samen met Miriam

 

Doordat ik vloeiend Arabisch spreek, kan ik jou ook in die taal hulp aanbieden.

اتكلم اللغة العربية وممكن أساعدك بالعربي

Neem contact op met Laurens تواصل مع لورنس

Contact

Miriam van Dieren
Meerkoetstraat 60
3853 AP ERMELO
Mail: counseling@onlybygrace.nl
Praktijknummer: 06-12707983

Bekijk ook eens:

 

Overige info

Lid van NVAGT, EAGT, RBCZ
AGB code praktijk: 90060898
AGB code prive: 90101355
RBCZ licentie code 19018R
Kvk: 62335499
BTW-nr: NL001796994B34