Ik hou van mensen en ben nieuwsgierig naar wat hen motiveert in het leven.

Het raakt me als ik relaties stuk zie gaan door miscommunicatie. Vele jaren worstelden mijn man en ik om elkaar goed te begrijpen. Toen ik een opleiding tot ervaringsgerichte relatietherapeut deed leerde ik hoe ik mijn wensen en behoeften zo kon uiten dat mijn man erop reageerde. Wat een wereld van verschil!

Communicatie heeft mij altijd al geboeid want ik ben opgegroeid in een multicultureel milieu, waarbij ik thuis Engels sprak. Als verpleegster lette ik altijd goed op de lichaamstaal van de patiënten, waardoor zij zich erg begrepen en gezien voelden.  Tijdens mijn 14 jaren in het Midden Oosten werd me duidelijk dat alle mensen dezelfde basisbehoeften en verlangens hebben.

 

Mijn kracht is om je te helpen bij je gevoelens te komen en die te accepteren.

Zo ontstaat er herstel in de verbinding met jezelf en met de anderen om je heen, ook met je partner. Zelfs je verbinding met God wordt weer hersteld of verder verdiept.

In de gesprekken ervaren mensen mij als iemand die goed luistert en met hen meevoelt. Ik denk snel en zie veel mogelijkheden tot groei. Ik communiceer open en transparant en je kunt verwachten dat ik ook eerlijk mijn grenzen aangeef. Ik werk vanuit een diep verankerd geloof dat onze Hemelse Vader veel meer en beter inzicht heeft en vraag Hem dan ook om leiding en wijsheid.

Only by Grace is de naam van mijn praktijk, want …

het is Gods genade die ons vrij zet om te zijn wie Hij ons gemaakt heeft – ons ware zelf..

Visie

Enerzijds willen we ons graag verbonden voelen met de ander. Aan de andere kant delen we vaak niet onze kwetsbaarheden uit angst voor afwijzing, waardoor we ons eenzaam voelen. Gelukkig kun je leren om in je kwetsbaarheid verbinding te ervaren. Ik help je hierbij door jou en je partner zonder oordeel te ontmoeten. Ook kijk ik naar de communicatiepatronen tussen jullie en help ik jullie met inzicht en nieuwe ervaringen, waardoor jullie het ook samen kunnen.

Je kunt relatietherapie aangaan met mij of samen met mij en mijn man.

Mijn bank staat symbool voor even tot rust komen

Daardoor kun je eerlijk kijken naar alles wat er in jouw leven speelt: zowel je krachten als je valkuilen. die jou tot een uniek mens maken.

Contact

Miriam van Dieren
Meerkoetstraat 60
3853 AP ERMELO
Mail: counseling@onlybygrace.nl
Praktijknummer: 06-12707983

Bekijk ook eens:

 

Overige info

Lid van NVAGT, EAGT, RBCZ
AGB code praktijk: 90060898
AGB code prive: 90101355
RBCZ licentie code 19018R
Kvk: 62335499
BTW-nr: NL001796994B34