Je bent nèt in Nederland aangekomen of al wat langer geleden en het liefst zou je rechtsomkeer maken en teruggaan naar het land waar een deel van jou hart is gebleven.
De mensen om je heen vragen: ‘Ben je al gesetteld?’ Of ze zeggen: ‘Fijn hè, dat je weer in Nederland bent.’ Ze nemen geen tijd om naar jou en jouw verhaal te luisteren, en als ze wèl luisteren komen ze met allerlei ongevraagd advies. Je voelt je zo ongezien en onbegrepen …

Je bent hier niet alleen in. Wij hebben dit ook ervaren en vele anderen met ons. Daarom heb ik enkele jaren geleden een scriptie geschreven over de ervaringen van de terugkeerder te beschrijven en wat deze nodig heeft om weer te integreren in Nederland.

Vraag hieronder mijn scriptie aan over ‘De onzichtbare vreemdeling’.
Ik hoop en bid dat het jou erkenning en bemoediging mag geven in het proces wat je nu doorloopt.

Het komt ook vaak voor dat als je getrouwd bent dat jij en je partner de terugkeer heel anders beleven. Dat kan zorgen voor verwijdering tussen jullie. Ik wil jullie aanmoedigen om daar niet mee te blijven lopen. Als jullie kinderen hebben kunnen zij het ook weer allemaal heel anders beleven. Acceptatie dat het zo is en een luistert oor van jullie is heel helpend.

Vraag hieronder gratis "De onzichtbare vreemdeling" aan:

Contact

Miriam van Dieren
Meerkoetstraat 60
3853 AP ERMELO
Mail: counseling@onlybygrace.nl
Praktijknummer: 06-12707983

Bekijk ook eens:

 

Overige info

Lid van NVAGT, EAGT, RBCZ
AGB code praktijk: 90060898
AGB code prive: 90101355
RBCZ licentie code 19018R
Kvk: 62335499
BTW-nr: NL001796994B34