Dichter bij onszelf en bij elkaar

Het traject bij Miriam hebben wij als zeer leerzaam en plezierig ervaren. In een moeilijke tijd bood zij ons een plek waar we ons veilig voelden om een persoonlijke en gezamenlijke zoektocht naar en door de pijn aan te gaan. De reflecties, suggesties en o.a. het begrip van Miriam hebben ons erg geholpen om dichter bij onszelf en bij elkaar te komen.

Heel puur en echt!

Miriam heeft een fijne, open, onbevooroordeelde en respectvolle houding. Heel puur en echt! Zij helpt om op het gevoelsniveau te komen en durft kwetsbaarheid te tonen. Dit helpt om samen op weg te gaan. Van harte aanbevolen!

Invoelend en de goede vragen stellend, proces bewaker en gericht op herstel.

Fijne open gesprekken waarbij Miriam me spiegelde en ook vanuit haar eigen ervaring naast me stond wat me een veilig gevoel gaf en veel erkenning. Ons gezin is er erg bij gebaat geweest.

Verwerking van scheiding

Miriam heeft me heel erg geholpen om mijn gevoelens van frustratie, boosheid maar ook angst ver weg gestopt, toch bespreekbaar te maken en voelde me gesterkt in dat doordat die gevoelens er mochten zijn, wat me erg geholpen heeft met weer meer rustig te worden.

Brainspotting

Ik kwam niet met een heel duidelijke hulpvraag, maar had wel allerlei dingen waar ik steeds tegen aanliep in mijn dagelijks leven waar ik eens verder naar wilde kijken samen met iemand. Door Miriam’s doortastende vragen en later de brainspotting sessies kwamen we echt tot de kern. Ik heb beter naar mijn lichaam leren luisteren en mezelf beter leren kennen en accepteren. Miriam’s rustige, vriendelijke aard maakte het voor mij veilig en makkelijk om open te zijn.

Herstel voor mij

Heeft me erg goed gedaan om gedurende de moeilijke periode waar ik doorheen ging, met haar mijn gedachten te kunnen delen en ze heeft me veel bruikbare handgrepen kunnen aanreiken.

Ik kwam bij Miriam voor leertherapie. Vanaf moment 1 voelde ik me meer dan welkom bij haar. Miriam straalt veel rust en vertrouwen uit, en dat heeft echt bijgedragen aan mijn persoonlijke groei. Miriam heeft mij door haar goede vragen en scherpe blik geholpen om beter van mijn behoeften en verlangens gewaar te zijn, en mijzelf beter te accepteren in wie ik ben. Voor mij is een hulpverlener met christelijke identiteit een pre; tijdens de gesprekken kwam Miriams’ christelijke identiteit ook duidelijk naar voren, en ook dat heeft mij ook geholpen in mijn hele groeiproces. Miriam is iemand die niet voor 1 gat te vangen is, maar meerdere meerdere technieken kan toepassen om je verder te brengen. Naast gesprekken heeft ze daarom ook Brainspotting bij mij gedaan, wat mij ook echt heeft geholpen bij een onverwerkte traumatische ervaring. Ik kijk dankbaar terug op de mooie en leerzame tijd bij Miriam, en op alles wat ze bij mij heeft bijgebracht en waarin ze mij heeft wakker geschut.

Vertrouwen

Heel makkelijk om mezelf te openen en dingen te delen die niemand anders nog wist. Veel praktische tips om mee aan de gang te gaan na de gesprekken. Goede vragen die je laten nadenken. Zeer aan te bevelen!