Visie

We verlangen ernaar om ons met de ander verbonden te voelen. Tegelijkertijd hebben we allemaal onze kwetsbare stukken. Onze neiging is om die te verbergen voor de ander zodat we niet gekwetst worden. Als we dat doen, voelen we ons juist eenzamer, wat we niet willen. De paradox is dus dat we juist betere relaties krijgen door ons kwetsbaar op te stellen. Het goede nieuws is dat je dat kunt leren. Ik kan je hierbij helpen en steun je graag in het proces.

Als professional en als mens kijk ik zonder oordeel samen met jou naar jouw proces. Persoonlijk word ik hierin ondersteund door de genade van Jezus Christus die mij de weg wijst naar het leven in vrijheid en het leven vanuit wie we zijn.bankje

Wellicht schrikt jou dit als niet-christen af maar ook dan ga ik graag met jou in gesprek zonder een oordeel over hoe jij in dit leven staat. Dus voel je welkom vanuit welke geloofs- of levensovertuiging ook.

Mijn bank is het symbool van even tot rust komen en het licht te laten schijnen op alles wat er in je leven is: mooie dingen, je krachten en ook de minder mooie kanten en je valkuilen. Je krachten en je zwakten maken jou tot wie je bent: een uniek mens.

Contact

Miriam van Dieren
Meerkoetstraat 60
3853 AP ERMELO
Mail: counseling@onlybygrace.nl
Praktijknummer: 06-12707983

Bekijk ook eens:

 

Overige info

Lid van NVAGT, EAGT, RBCZ
AGB code praktijk: 90060898
AGB code prive: 90101355
RBCZ licentie code 19018R
Kvk: 62335499
BTW-nr: NL001796994B34