Tarieven

De kosten voor een gesprek bedragen € 75 per uur, inclusief BTW. Je kunt zelf de factuur indienen bij je zorgverzekeraar. Een deel van de factuur kan vergoed worden uit de aanvullende verzekering van de alternatieve zorg. De tarieven voor de workshop zijn in overleg. Zijn de kosten een probleem? Dan zoek ik graag samen met jou naar een oplossing, neem daarvoor gerust contact op via mail of breng het ter sprake tijdens het intakegesprek.

Vergoedingen

Als therapeut ben ik aangesloten bij de NVAGT/EAGT en de koepelorganisatie RBCZ.
Hierdoor wordt mijn zorg door een grote selectie aan zorgverzekeraars (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Dit is afhankelijk van de aanvullende verzekering die je afgesloten hebt. Als je zeker wilt weten of jij voor vergoeding in aanmerking komt, kun je het beste bij je zorgverzekeraar informeren. Geeft daarbij mijn AGB-codes door zodat mijn registratie bij de beroepsvereniging makkelijk te vinden is.
AGB code praktijk: 90060898, AGB code prive: 90101355

Gesprekken

Een individueel gesprek duurt 1 uur. Bij echtparen of gezinsgesprekken duurt een gesprek 1,5 uur. Het aantal gesprekken wordt in overleg bepaald en is afhankelijk van de hulpvraag die we tijdens het intake gesprek vaststellen. Na drie gesprekken evalueren wij samen de gesprekken en hoe we verder gaan.

Locatie

De gesprekken vinden plaats in mijn praktijkruimte in Ermelo. Zo nodig kan ik bij jou of jullie thuiskomen, tegen onkostenvergoeding. Tussendoor is het mogelijk om per e-mail contact te houden. Zit je op dit moment nog in het buitenland? Dan zijn gesprekken via Skype een optie. De locatie voor de workshop is in overleg.

Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Contact

Miriam van Dieren
Meerkoetstraat 60
3853 AP ERMELO
Mail: counseling@onlybygrace.nl
Praktijknummer: 06-12707983

Bekijk ook eens:

 

Overige info

Lid van NVAGT, EAGT, RBCZ
AGB code praktijk: 90060898
AGB code prive: 90101355
RBCZ licentie code 19018R
Kvk: 62335499
BTW-nr: NL001796994B34